צרפת ביפו-תל אביב

צרפת ביפו-תל אביב

השף חיים כהן וצוות מסעדת יפו-תל אביב יציינו את החג הלאומי של צרפת בתפריט מיוחד שיוצע מ-11 עד 15 ביולי. כהן מספר כי חווה את רזי המטבח הצרפתי באזורים שונים מהיותו בן 25 וכי מאז הקפיד לשוב לצרפת לבדו, עם בני משפחה או עם חברים. "את הפרשנות האישית לשלל החוויות הללו, אבשל ביפו-תל אביב, בחגיגה של עצמאות יצירתית", אמר השף כהן. במהלך שבוע צרפת תציע המסעדה תפריט של מנות קלאסיות לצד מנות שנוצרו בהשראת חוויותיו בצרפת:

חיים כהןטרין כפרי מהביסטרו של פאריס, סלט עדשים שחורות וחרדל חריף
סטייק טרטר מוח עצמות בציר עגל חם
בריוש טרין ברווזים וראגו פטריות
שיפוד א לה וולינגטון, פילה בקר וכבד אווז בבצק עלים עם כרוב לבן
ביף בורגיניון של לחי עגל ושורט ריב
קדירת מולים מרינייר
קינוחים: קרפ סוזט בגראן מרנייה ולהבה, טארט תאנים

המסעדה תציע גם תפריט של יינות צרפתיים שהותאם במיוחד.

מקור: יח"צ

צילום: ענבל מרמרי

Comments are closed.