רוזה מהחבית

רוזה מהחבית

יקב הרי גליל השיק לקראת הקיץ יין רוזה מהחבית והוא מצטרף לחביות הלבן והאדום שהושקו לא מכבר. מדובר בבלנד של סנג'ובזה, פינו נואר, ברברה וגרנאש, פרחוני, רענן, בעל חמיצות טובה. למערכת The Drinks Explorer נמסר כי עלות כוס רוזה לבעלי ברים ומסעדנים כ-5 ₪. כעת נותר לראות אם הם ירימו את הכפפה ויסתפקו במכפלות יחסית הגיוניות של פי שלושה/ארבעה. יקב הרי גליל מציב את נקודות המזיגה על חשבונו כך שאין תירוצים. היקב מוביל כבר שנים ערכים של קיימות והיין מהחבית משמש דוגמא לכך – אין צורך בבקבוקים, קפסולות, תוויות ופקקים.

במהלך החודש יקיים היקב  ROSE HOUR של 1+1 בכל יום חמישי מ-18:00 עד 20:00 במקומות האלה:
ויקי כריסטינה ת"א, גזיבו הרצליה, גוסטו ת"א, סילו חולון, ברנז'ה אילת.

צילום: נמרוד גנישר

Comments are closed.