יין ואוכל בפיימונטה

יין ואוכל בפיימונטה

עמיתי וחברי משיקאגו Tom Hyland פרסם ספר על "סיפור האהבה" שלו עם פיימונטה, ומי מאתנו אוהבי היין, ולא רק, אינו מאוהב בחבל הארץ המדהים הזה בצפון מערב  איטליה? הספר The Wines and Foods of Piemonte הודפס בפורמט נוח מאוד, גם לנסיעה, וכולל הסברים בגובה העיניים על אזורי היין בפיימונטה, הזנים, היינות ברולו, ברברסקו ורוארו (המופקים מנביולו), היינות בצפון פיימונטה, היינות ברברה, דולצ'טו, פרייזה, יינות מבעבעים, יינות לבנים ויינות קינוח.

hylandבחלקו השני של הספר מובאים ראיונות עם יצרני יין ידועים ובחלקו השלישי ראיונות עם שפים מובילים. בהמשך היילנד מציע רשימה של יותר ממאתיים יינות איכות ורשימה של עשרות מסעדות מומלצות.

ספר/מדריך נוח ושימושי לנוסעים לפיימונטה, במיוחד לאוהבי יין ואוכל.

Tom Hyland – The Wines and Foods of Piemonte

University of Nebraska Press
LCCN 2016018229 | ISBN

Comments are closed.