אורגניות מבלגיה

אורגניות מבלגיה

הסקוטית מבית ישרקו מרחיבה את מגוון מותגי הבירה שלה עם חמש בירות כשרות מהמבשלה הוותיקה ברונהאוט בבלגיה. טעמתי שתיים מהן:

Brasserie de Brunehaut Tripel
אורגנית ללא גלוטן, אלכוהול 8%, מופקת משעורה מקומית, סילוק הגלוטן לרמה של 5ppm או פחות נעשה במהלך הבישול (מוצר המכיל עד 20ppm גלוטן נחשב נטול גלוטן). ראש הקצף יציב, ניחוחות מתוקים של קרמל ושמרים, בחך גוף בינוני, פירותית, קרמלית, טעמי כשות עדינים, רעננה, קרמל ומתיקות גם בסיומת.

Brasserie de Brunehaut St. Martin Tripel
שלא כמו בירות טראפיסטיות המיוצרות במנזרים טראפיסטיים, ההגדרה "בירות מנזרים" כוללת בירות המיוצרות במנזרים של מסדרים אחרים או מוצרים בעלי זיקה למנזרים ממבשלות מסחריות. ברונהאוט מייצרים כמה בירות שמקורן במנזר St. Martin בטורניי.
הטריפל של סן מרטין ברמת אלכוהול של 9%, ראש קצף יפה, ארומות דבשיות, הדרים ולתת, בחך פירותית ומפולפלת, גוף בינוני-מלא, סיומת מתובלת מרירה.

Comments are closed.