בועות מכרמל

בועות מכרמל

כרמל ברוט

קוראים ומאזינים ותיקים יודעים שאני משתדל להימנע משימוש בביטוי שיטת שרמט משום שמי שהמציא ב-1895 את התסיסה השנייה במכל לחץ היה דווקא איטלקי בשם פדריקו מרטינוטי מאסטי שבפיימונטה.

יקבי כרמל הסדרה האזורית, ברוט 2015
מענבי שרדונה וקולומבר שנבצרו בהרי יהודה, עשירית מן היין תססה בחביות צרפתיות והתסיסה השנייה נמשכה כחודש במכל לחץ. התקבל יין חביב, פירותי, יבש, ארומטי, מאוזן, תמורה טובה. כ-50 ₪

צילום: איל קרן

Comments are closed.