ג'ין לבנטיני

ג'ין לבנטיני

ג'יןבמזקקת מילק אנד האני אין שוקטים לרגע על השמרים, תרתי משמע, ועד שישווק הוויסקי התל אביבי הראשון ב-2019, רוקחים כהילים אחרים ומציעים פעילויות במרכז המבקרים. לחובבי האלכוהול מוצע מסע בעקבות סודותיו של הג'ין, סדנת טעימות העוקבת אחר ההיסטוריה של הג'ין לסוגיו ומציגה את תהליך הייצור של הג'ין הייחודי למזקקת מילק אנד האני – ג'ין לבנטיני. זה כהיל מעודן על בסיס אלכוהול המופק בזיקוק כפול מלתת שעורה (כמו הוויסקי) ובהמשך מתובל בערער, כמובן, ובעוד תבלינים המגיעים משוק לווינסקי הסמוך: זעתר, קליפות לימון, תפוז, קמומיל, לואיזה, קינמון ופלפל שחור. לאחר השרייה של 48 שעות, הג'ין מזוקק פעם שלישית בדוד נחושת ייעודי. רמת האלכוהול 46%. נסו אותו נקי, עם קרח, או כבסיס לקוקטיילים.

הסדנה הבאה תתקיים ב-22 בינואר בשעה 19:30

עלות: 150 ₪ למשתתף

הרשמה: 03-6320491 או http://mh-distillery.com/he/visit-our-distillery/

דוא"ל mh@mh-distillery.com

The Milk & Honey Distillery- התחיה 16 תל אביב

צילום: שוקה כהן

Comments are closed.