מעורב ירושלמי ועוד

מעורב ירושלמי ועוד

"אנחנו רוצים למכור יינות מפתיעים במחירים נוחים", אומר מנכ"ל יקב ירושלים ארז וינר. היקב בצר השנה 2,800 טונות של ענבים ויותר ממחציתם שימשו לייצור יין, השאר יועד למיץ ענבים. 17% מן היין מגיע לשוקי חו"ל. היינן סם סורוקה הציג מגוון של יינות חדשים לקראת פסח ואכן, הפתעות היו שם הן מבחינת האיכות הן מבחינת המחיר:

מעורב ירושלמי 2017
בלנד צעיר של קריניאן, מרלו ושיראז, מגע קצר עם עץ אלון, ארומות של פירות אדומים, מעושן קלילות, חלק. (מבושל) מחיר: 35 ₪. ציון: 88

מרסלן גרשטיין 2016
בתוספת פטי ורדו, פלפלי, מגע של 10 חודשים עם עץ אלון, פירות שחורים ואדומים, חמיצות טובה. מחיר: 60 ₪. (על התווית יצירה של האמן דוד גרשטיין) ציון: 90

שיראז רזרב 2014
שנה וחצי בחביות אלון, ארומות וטעמים של פירות שחורים ואדומים, וניל ותבלינים, די קצר. מחיר 80 ₪. ציון: 87

קברנה סוביניון רזרב 2016
בתוספת מרלו ופטי ורדו, עץ מודגש, פלפל, טאנינים חלקים, סיומת ארוכה מאוד. מחיר 80 ₪. ציון: 88

פטי ורדו רזרב 2016
ממורדות הכרמל, יותר משנה בחביות אלון, פרי שחור, מתובל, מאוזן, טאנינים לא יבשים. (מבושל) מחיר: 80 ₪. ציון: 87

ספיישל רזרב 2014
מרלו בתוספת פטי ורדו, שנתיים בחביות, פירות יבשים, וניל, שוקולד, תבלינים, טאנינים חלקים, יין הרמוני. מחיר: 180 ₪. ציון: 90

צילום: סטודיו אנני סלבי

Comments are closed.