סגל: התערבות מינימלית

סגל: התערבות מינימלית

לאחר השקת סדרת היינות Free Run בשנה שעברה, ביקב סגל משלימים מהלך של השקת סדרות המתאפיינות בהתערבות מינימלית בתהליכי הייצור. עם היינן הראשי של ברקן/סגל עידו לוינסון טעמנו שרדונה בסדרת פרי ראן, שני יינות בסדרה החדשה התססה פראית (תסיסה ספונטנית באמצעות שמרי בר) ושני יינות בסדרה החדשה אשכולות שלמים (תסיסה של הענבים בשלמותם בלי הפרדת השזרה):

סגל

שרדונה פרי ראן 2018
מכרמים בגליל העליון ובאזור ירושלים, היין מיוצר מהמיץ הראשוני, חצי שנה בחביות משומשות, ארומות וטעמים של פירות טרופיים, יין רענן. ציון: 88

שרדונה התססה פראית 2018
מכרם גבוה באזור דלתון, תסיסה ספונטנית והתבגרות של כחצי שנה בחביות צרפתיות, פלינטי, עשיר, חמיצות טובה. ציון: 89 מחיר: 65 ₪

קברנה סוביניון התססה פראית 2017
כרם בהרי ירושלים בגובה של 800 מ', שנה בחביות לא חדשות, מתובל, מאוזן היטב, סיומת פירותית ארוכה. ציון: 90 מחיר: 65 ₪

סירה אשכולות שלמים 2017
מכרם בעל בקרית ענבים, תסיסה עם השזרות במכל רחב ולאחר שבועיים סחיטה עדינה והשלמת תסיסה, התבגרות של 15 חודש בחביות, ארומות וטעמים של פרחים, פירות יבשים ותבלינים, יין גסטרונומי. ציון: 90 מחיר: 110 ₪

פינו נואר אשכולות שלמים 2017
מכרם גבוה בבית נקופה, תסיסה עם השזרות במכל רחב ולאחר שלושה שבועות סחיטה עדינה והשלמת תסיסה, 15 חודשים בחביות צרפתיות, פרחוני, טאני, מתובל, עישון קליל, איזון טוב, פינו נואר ישראלי ייחודי. ציון: 90 מחיר: 110 ₪

Comments are closed.