לצנן את היינות לפני סעודת החג, גם אדומים

לצנן את היינות לפני סעודת החג, גם אדומים

טמפרטורת הגשה מתאימה יכולה לשדרג במידה ניכרת את חוויית השתייה של יינות לבנים, יינות רוזה ומבעבעים (10-5 מעלות) כשמידת החום הנמוכה מתייחסת ליינות מבעבעים. גם אדומים יבשים ישתפרו אם תגישו אותם ב-16 עד 18 מעלות. מקבץ רביעי של יינות ישראליים לקראת שבועות

יינות לשבועות 4

יקב תבור אדמה רוסאן 2018
מכרם גבוה בצפון רמת הגולן, עשיר, גוף בינוני-מלא, ארומות של הדרים ותפוח, חמיצות נעימה, טעם מתמשך. מחיר: 60 ₪

יקב תבור הר מוסקטו 2018
מעמק קדש שבגליל העליון, מענבי מוסקט קנלי, מתוק ורענן, מבעבע קלות, ניחוחות וטעמים של אפרסקים, ורדים והדרים, אלכוהול 5.5%. מחיר: 35 ₪

יקבי ירושלים ווינדמיל שרדונה 2017
מהרי יהודה, כשליש מן היין תסס והתבגר בחביות חדשות, ניחוחות וטעמים של פירות טרופיים ותפוח, עץ משולב היטב, גוף בינוני, איזון טוב. מחיר: 75 ₪

יקבי כרמל 2 Vats לבן 2018
בלנד ארומטי חצי יבש מבוסס מוסקט אלכסנדרוני בתוספת ויונייה, קולומבר וגוורצטרמינר, מתיקות לא מוגזמת, פרחוני ורענן. מחיר: 60 ₪

צילום: איה בן עזרי, איל קרן | עריכת גלריה: דניאל קורן

Comments are closed.