רשת מוזס חוגגת 15 שנים ל"ארטבורגר" עם יצירות של השף בן נריה

רשת מוזס חוגגת 15 שנים ל"ארטבורגר" עם יצירות של השף בן נריה

רשת המסעדות MOSES מציינת 15 שנים למנת הדגל ארטבורגר ומשתפת פעולה עם השף יובל בן נריה (מקבוצת המסעדות טאיזו, יאזאקי ו-יא-פאן). בן נריה יצר שלוש מנות המבורגר בהשראת הארטבורגר וכל אחת מהן תוצע ללקוחות רשת מוזס במשך כחודש בלבד:

מוזס

ההמבורגר הראשון Avang-Art בהשראת זרם האוונגד יושק בתחילת אוגוסט
קציצת בקר עם צ'דר בלחמנייה אוורירית על צלחת שטוחה המדמה משטח קנבס וסביבו 6 רטבים בצבעים עזים ובמרקמים שאינם מוכרים לחובב ההמבורגר המקומי: שחור – גבינת מסקרפונה שחורה; ירוק – קרם שום ותרד; חום –  ברביקיו הודי מעושן; לבן – מיונז יפני; צהוב –  חרדל דיז'ון; אדום – קטשופ.
יוגש במסעדות מוזס עד 8 בספטמבר.

ההמבורגר השני Ur-bun בהשראת זרם הדה-קונסטרוקטיביזם
בן נריה פיתח לחמנייה ייחודית ובתוכה המבורגר "סמאשד" מ-2 קציצות בשר בקר שהודק על הפלאנצ'ה וקיבל שטח פנים רחב וטעם מקורמל. מעליו טופינג, צ'דר, טבעות בצל סגול וירקות עם secret sauce.
יוגש ברשת עד 13 באוקטובר.

ההמבורגר השלישי Naturalism בהשראת זרם הנטורליזם
ההמבורגר יוצע בגביע מחסה אייסברג (במקום לחמנייה) ובו קציצת בקר מתובלת, צ'דר, חמוצים, עגבניות, טבעות בצל סגול ו-secret sauce.
יוגש במסעדות רשת מוזס עד 17 בנובמבר.

מחירי ההמבורגרים: 79 ₪ (במוזס פתח תקווה הכשרה – 81 ₪)

צילום: נועם פריסמן

Comments are closed.