שבוע המטבח האיטלקי בישראל

שבוע המטבח האיטלקי בישראל

שבוע המטבח האיטלקי

המהדורה הרביעית של שבוע המטבח האיטלקי הושקה אמש בתל אביב במסגרת יוזמה חובקת עולם של משרד החוץ ברומא לקדם את המצוינות של איטליה בתחום האוכל והיין. הענף מגלגל 140 מיליארד אירו ומייצא בשווי של 35 מיליארד (159 מיליון אירו היצוא לישראל). האירועים מתקיימים ב-120 מדינות ומתמקדים השנה בהכרת האוכל האיטלקי וב"תרבות הטעם".

"שבוע המטבח האיטלקי יהיה גם השנה הזדמנות לקדם את איטליה, את הסגנון והטעם האיטלקיים, באמצעות חבלי הארץ השונים העשירים בהיסטוריה ובתרבות – באוכל וביינות ייחודיים בעולם באיכות ובמגוון", אומר שגריר איטליה בישראל Gianluigi Benedetti.

נוסף על שגרירות איטליה בתל אביב שותפים לארגון האירועים: ICE נציבות הסחר האיטלקית, לשכת המסחר והתעשייה ישראל-איטליה, המכון לתרבות איטליה והאקדמיה האיטלקית לבישול.

לוח האירועים גדוש ומצורף כאן להנאתכם:

Pages from Italian Cuisine Week 2019-programme and press release_1-2
Comments are closed.