מתרעננים עם ערק קעואר

מתרעננים עם ערק קעואר

מסורת הזיקוק של משפחת קעואר החלה לפני 70 שנה בירדן, עברה לנצרת ומ-2010 ממשיכה עם בני הדור השלישי במזקקה המתקדמת באזור התעשייה ציפורית שבגליל. כל סוגי הערק של קעואר מופקים מענבים ומזרעי אניס מסוריה ומזוקקים שלוש פעמים. המזקקה מייצרת מגוון רחב של סוגי ערק, בעלי מאפיינים שונים וברמות אלכוהול שונות. טעמתי שלושה מהם:
ערק קעואר 45 ירוק
ארומות מתוקות עוצמתיות של ליקיריץ, בחך פירותי, עשבי משהו ורענן, סיומת אניסית יבשה.

ערק קעואר 53 שחור
אלכוהול בפרונט ואניס מעודן, עשבי, יבש, מורכב ו"אלגנטי" אם נשתמש במונח הנפוץ בעולם היין, סיומת אלכוהולית נקייה.

ערק קעואר אלנבעה 40
נושא את שם המעיין, מסמליה ההיסטוריים של נצרת, מרקם קטיפתי, ליקיריץ, ציפורן ומנטה, מפולפל, מאוזן, סיומת מעודנת ארוכה.

קעואר מציעים עוד סוגי ערק ובהם:

קעואר 43% כחול
קעואר 50% אדום
קעואר אל פאשה 45%

כל המוצרים של קעואר כשרים ומופצים באמצעות חברת יורוסטנדרט

Comments are closed.