בירה Wolters בישראל

בירה Wolters בישראל

סיפורה של בירה Wolters החל ב-1627 בעת ש-Zaccharis Boiling קיבל רישיון לבשל בירה ולמכור אותה ב- Braunschweig שבגרמניה. ב-1734 עברה הבעלות על המבשלה ל- Heinrich Levin Wolters וששה דורות של בני המשפחה המשיכו להפעיל אותה. בעת מלחמת העולם II ניזוקה המבשלה ושוקמה ב-1947 ושלושה עשורים לאחר מכן חודשה לחלוטין. ב-2003 עברה הבעלות לידי תאגיד הבירה הגדול InBev אך כמה שנים לאחר מכן נפרדה ממנו ונכנסה גם לשוקי היצוא ובהם ארה"ב, סין, ליטא, אירלנד, רומניה ומקסיקו. סוד ההצלחה של Wolters הוא שימוש בשעורה בלבד ולא בדגנים אחרים כפי שמקובל במבשלות רבות ברחבי העולם.

woltersרשמי טעימה: בירה בסגנון פילזנר, ראש קצף יציב, ארומות מעודנות של לתת וכשות, פרחוניות, גוף קליל, מתקתקות, בירה נעימה וקלה לשתייה, סיומת נקיה ורעננה.

אבי רווח, מנכ"ל ובעלים של חברת Avel, יבואנית Wolters לישראל: "הקהל בארץ מחפש ייחודיות ובירה WOLTERS מעניקה את היכולת ליהנות ממותג בירה גרמני בינלאומי במחיר אטרקטיבי".

Comments are closed.