Golden Beer 2017

Golden Beer 2017

במהדורה הראשונה של תחרות הבירה Golden Beer התמודדו כ-100 בירות ישראליות וגם בירות מיובאות בקטגוריית חיטה. צוות השופטים כלל מומחי בירה, עיתונאים ומאנשי הענף. את האירוע הפיק סטודיו בן עמי ויו"ר התחרות היה חיים שפיגל מוותיקי המנהלים בענף המזון והמשקאות. הזוכים הוכרזו במהלך תערוכת קולינרי במלון דן פנורמה בתל אביב:

לאגר בהיר
פילס, ג'מס (5%)

לאגר ענברי / כהה
דאבל בוק, בזלת, מבשלת הגולן (8%)

פייל אייל
פטריוט, דנסינג קאמל (5.2%)

IPA
גורג'ס ניו אינגלנד, ג'ויה (7.2%)

חיטה
חיטה, מוסקו (5.9%)

סגנון בלגי
אייל בלגי אדמוני, ברזל (6%)

פורטר / סטאוט
מלכה כהה (6%)

בירה עם תוספות
מעושנת, מוסקו (7.5%)

שיכר ללא גלוטן
סיידר, בסטרס (4.8%)

חיטה (יבוא)
וייסן, נסט ביר, היטאצ'ינו (5.5%)
וייסביר דונקל, בנדיקטינר (5.4%)

חיטה ללא אלכוהול (יבוא)
ספורט וייסה, שטיגל

 

צילומים: דייויד סילברמן

Comments are closed.