בירות של קרומבאכר בישראל

בירות של קרומבאכר בישראל

מבשלת Krombacher החלה את דרכה ב-1803 כעסק ביתי וכיום היא המבשלה הגדולה בגרמניה בבעלות פרטית. בסוף המאה ה-19 החלו קרומבאכר לייצר בירת לאגר בסגנון פילזנר בשיטות תסיסה מיוחדות, עם סוגי כשות שונים, וכך צבר תאוצה הסגנון הייחודי שלהם וזכה להכרה בינלאומית. נוסף על בירת הפילס המפורסמת קרומבאכר מציעה בארץ גם בירת חיטה Krombacher Weizen. המבשלה מתהדרת במי מעיינות רכים מאזור הגבעות שסביב Krombach, פרבר של העיירה Kreuztal במערבה של גרמניה במדינת המחוז נורדריין וסטפליה.
Krombacher Pils
בירת לאגר בסגנון פילזנר גרמני הנפוצה ביותר בגרמניה, ארומות של פרי וכשות, בחך טעמי לתת, חלקה ובעלת סיומת כיפית מרירה קלות, 4.8% אלכוהול
מחיר: שישייה של 330 מ"ל – 40 ₪ | פחית 500 מ"ל – 10 ₪
Krombacher Weizen
ארומות וטעמים של ציפורן, בננה, דבש ולתת חיטה, מרירות מעודנת קלילה, ראש קצף יפה ויציב. 5.3% אלכוהול
מחיר: פחית – 10 ₪ | בקבוק 500 מ"ל – 12 ₪

צילום: איל קרן | שיווק והפצה: יקבי כרמל

Comments are closed.