לצנן את היינות לפני סעודת החג, גם אדומים
טמפרטורת הגשה מתאימה יכולה לשדרג במידה ניכרת את חוויית השתייה של יינות לבנים, יינות רוזה ומבעבעים (10-5 מעלות) כשמידת החום הנמוכה מתייחסת ליינות מבעבעים. גם אדומים יבשים ישתפרו אם תגישו אותם ב-16 עד 18 מעלות. מקבץ רביעי של יינות ישראליים לקראת שבועות
יקב תבור אדמה רוסאן 2018
מכרם גבוה בצפון רמת הגולן, עשיר, גוף בינוני-מלא, ארומות של הדרים ותפוח, חמיצות נעימה, טעם מתמשך. מחיר: 60 ₪
יקב תבור הר מוסקטו 2018
מעמק קדש שבגליל העליון, מענבי מוסקט קנלי, מתוק ורענן, מבעבע קלות, ניחוחות וטעמים של אפרסקים, ורדים והדרים, אלכוהול 5.5%. מחיר: 35 ₪
יקבי ירושלים ווינדמיל שרדונה 2017
מהרי יהודה, כשליש מן היין תסס והתבגר בחביות חדשות, ניחוחות וטעמים של פירות טרופיים ותפוח, עץ משולב היטב, גוף בינוני, איזון טוב. מחיר: 75 ₪
יקבי כרמל 2 Vats לבן 2018
בלנד ארומטי חצי יבש מבוסס מוסקט אלכסנדרוני בתוספת ויונייה, קולומבר וגוורצטרמינר, מתיקות לא מוגזמת, פרחוני ורענן. מחיר: 60 ₪
צילום: איה בן עזרי, איל קרן | עריכת גלריה: דניאל קורן