מותג הוודקה קטל וואן מקדם ערכים של קיימות
מותג הוודקה ההולנדי Ketel One יפעיל מסעדת פופ-אפ קונספטואלית מ-22 עד 24 במארס במסעדת אריא בתל אביב עם תפריט בהשראת ערכים של קיימות שיציע השף גיא גמזו. החוויה הקולינרית תתבסס על תוצרת מקומית ועל עקרונות של Zero Waste ו-Farm To Table ותלווה בקוקטיילים מותאמים של וודקה Ketel One. את שילובי המנות והקוקטיילים הגו השף גמזו ושגריר Ketel One בישראל בן לנדאו (מהצוות המקצועי של חברת IBBLS).
מסעדת הפופ-אפ תפעל כאמור מ-22 עד 24 במארס במסעדת אריא, נחלת בנימין 66, תל אביב
המחיר 220 ₪ לזוג בהזמנה מראש