פורטר האוס בנוף הגליל

פורטר האוס בנוף הגליל

רשת חינאווי Wine & More פתחה במתחם הקולינרי שלה בנוף הגליל את פורטר האוס, מסעדת בשרים המציעה מנות של סטייק האוס קלאסי ומנות מהמטבח הים תיכוני בניצוחו של השף דוד אלמקייס (לשעבר דוד ויוסף). במתחם חנות יין ואלכוהול, יינות מתיישנים, קצבייה, חדר ליישון בשר, מעדנייה וחדר סיגרים.
במסעדה 55 מקומות ישיבה ומוגשים בה בין השאר נתחי ואגיו ונתחי פרימיום שעברו יישון עד 120 יום. האפייה והסלטים נעשים במקום ובמנות העיקריות פילה בקר בציר בקר ויין אדום, המבורגר ואגיו, T BONE טלה, אנטרקוט ואגיו, אנטרקוט בלאק אנגוס, פריים ריב, פורטר האוס, טומהוק ועוד.
לרשת חינאווי wine & more עשרה סניפים: בתל אביב יפו, הרצליה, חולון, פתח תקווה, הוד השרון, אירפורט סיטי ונוף הגליל. את הרשת מנהלים בניו של ג'ורג' חינאווי, אנדרי, ואסים ותאופיק.

פורטר האוס – שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל, להזמנות: 077-5003626

צילום: איליה מלניקוב

Comments are closed.