כרמל יפיצו בירות קראפט של אלכסנדר

כרמל יפיצו בירות קראפט של אלכסנדר

יקבי כרמל נכנסים לקטגוריה של בירות קראפט ויפיצו את מגוון המוצרים של מבשלת אלכסנדר שבעמק חפר. אלכסנדר השיקה מבשלה חדישה וגם מרכז מבקרים המציע סיורים והדרכות. מנכ"ל יקבי כרמל נדב ארנס: בימים אלה אנו משלימים את הערכותינו לשנה הקרובה מבחינת כושר המכירות וההפצה. אורי שגיא, מייסד ומנכ"ל מבשלת אלכסנדר: הבירה מיוצרת בתהליך המבוסס על ידע ומסורת של מבשלות איכות אירופיות, המבשלה החדשה מצוידת בטכנולוגיה של מבשלות קראפט מהמתקדמות בעולם. בין השאר מדובר במערכות חסכון באנרגיה ובמים, מיחזור אנרגיה וצמצום פליטות לסביבה.

כרמל/אלכסנדר

מבשלת אלכסנדר המחודשת השיקה בירה חדשה והיא זמינה רק באתר ובמרכז המבקרים. כמו כן הושק סיידר אלכוהולי והוא מופץ גם בחנויות היין.

Imperial Stout – מתבגרת בחביות אלון, עשירה ומורכבת, אלכוהול: 10.4%
אלכסיידר – סיידר יבש המיוצר מתפוחים ישראליים, תסיסה טבעית, לא מסונן ולא מפוסטר, אלכוהול: 7%

צילום: רפי דלויה

Comments are closed.