Segal: whole bunch fermentation

Segal: whole bunch fermentation

יקב סגל שב ומשיק את סדרת אשכולות שלמים מכרמים באזור ירושלים והפעם שלושה יינות מבציר 2018. הרעיון הוא תסיסה אנאירובית בתוך גרגרי הענבים, תהליך המאפשר לקבל ארומות וטעמים רעננים ומרקם רך. אין ספק שמדובר בבחירה סגנונית מרתקת של היינן הראשי עידו לוינסון עם תוצאות טובות, אפילו טובות מאוד, ימים יגידו אם השיטה העתיקה הזו מתאימה לזנים מסוימים יותר מאשר לאחרים ואם היא תישאר בישראל רק בגדר סדרה מצומצמת לאוהבי הז'אנר.
סגל אשכולות שלמיםסגל אשכולות שלמים סירה 2018
מכרם שאינו מושקה בקריית ענבים, לאחר התסיסה במכל התבגרות של 15 חודש בחביות אלון צרפתי, ארומות וטעמים של פרחים, פירות יבשים ופלפל, יין גסטרונומי. ציון: 90 מחיר: 99 ₪

סגל אשכולות שלמים פינו נואר 2018
מכרם בית נקופה, 15 חודשים בחביות צרפתיות, שופע פרי, טנינים לא יבשים, מתובל, עישון קליל, רענן, פינו נואר אחר, ירושלמי ייחודי. ציון: 89/90 מחיר: 99 ₪

סגל אשכולות שלמים קריניאן 2018
מעין חמד (700 מ'), 15 חודש בחביות, טאני במידה, פירות כהים ואדומים, מרקם קטיפתי, חמיצות טובה. ציון: 91 | מחיר: 99 ₪

Comments are closed.